MINI John Cooper Works Concept предоставя възможност да видим как ще изглежда следващото поколение на Малките автомобили.

Прототипът за пръв път ще бъде показан на Северноамериканското автомобилно изложение през 2014 г. и изразява иновативен спортен дух в традиционния стил на John Cooper Works, с ексклузивно лаково покритие в цвят Bright Highways Grey, типични за марката червени цветни акценти, запазени за модела  аеродинамични елементи, както и 18-инчови алуминиеви джанти John Cooper Works с новоразработен дизайн.

Особено мощната техника на задвижването и окачването, както и аеродинамично оптимизираните елементи на екстериора са съгласувани прецизно, за да може познатата като MINI Go-kart-усещане пъргава и сигурна управляемост да се осигури дори и при екстремно спортни ситуации на пътя.

За предната броня на MINI John Cooper Works Concept са характерни големите въздухозаборници, които заемат мястото, резервирано при серийните модели на MINI за фаровете за мъгла, както и прецизно оформените аеродинамични елементи, освен това предната част е оборудвана с LED фарове и черна рамка на радиаторната решетка.

 

 

Напиши коментар