Запознайте се с Крис Сингх - милионер от САЩ, който се сдоби с една от трите произведени бройки на Lamborghini Veneno срещу "скромната" сума от 4 млн. $.

Луксозното возило беше представено преди една година по повод 50-годишнината на компанията. 

Трите бройки от автомобила, който е частично изграден върху концепцията на Aventador, бяха резервирани дори преди официалната премиера, въпреки неизвестната тогава цена.

Американецът, който е собственик на частна инвестиционна компания, се е бръкнал надълбоко с 4 106 000$, разкриват от "duPont Registry", които са специализирани в осъществяването на покупки на луксозни стоки. Сингх е поръчал автомобила още през 2012 г. без дори да знае как ще изглежда. 

"За хората, които обичат автомобили, да притежаваш подобен екземпляр е все едно да имаш "Мона Лиза" в колекцията си, ако се интересуваш от картини", твърди Сингх, който все пак признава, че няма да държи Lamborghini-то си в гаража, а планира да го използва редовно. 

Той споделя, че е избрал зеления цвят от три възможни, защото смята, че това е оригиналният цвят на Lamborghini и се надява автомобилът завинаги да остане в семейството му. Другото произведено Veneno е собственост на Антонио Доминик от Лонг Айлънд, а третата бройка ще бъде предадена по-късно тази година на купувач от Близкия Изток.

 

 

Напиши коментар