Колекцията на модна къща Dsquared² бе представена в рамките на дефилетата прет-а-порте за мъже за сезон пролет/лято 2014 г. в Милано.

Облеклата, които сякаш са вдъхновени от атмосферата в сериала "Изгубени" и филмовата поредица за Индиана Джоунс, предизвикаха фурор сред ценителите на модата. Дефилето започна с появата на манекен, който носеше единствено бял слип, сред декор, пресъздаващ тропическа джунгла с водопад.

Братята близнаци Дийн и Дан Кейтън обичат да провокират, но с чувство за хумор - показана бе много плът, но това е нормално, защото става дума за лятна колекция. Вниманието привлякоха също бермуди, носени с ризи с флорални мотиви.

За онези, които работят в офиси, са предвидени къси сака. Ако шефът е много взискателен, облеклото може да се комбинира с черна тясна вратовръзка.

Работата обаче очевидно не е всичко, защото от голям сак се подава бански. Розово рокаджийско яке е носено в комбинация с високи черни ботуши. За да се предпази от силното слънце, облеченият от Dsquared² мъж може да сложи на главата си сламена шапка. Братята Кейтън са проектирали също смокинг, носен в комбинация с нещо като сламена поличка.

В края на дефилето две 7-годишни момченца се появиха облечени в смокинги, за да се отбележи лансирането на новата линия за деца на Dsquared² в салона Пити Бимбо във Флоренция следващата седмица.

 

 

Напиши коментар