Антъни Мартин не се бои нито от въжета, нито от вериги! Дори и да е окован в ковчег, той може сам да се освободи и да избяга от своеобразния затвор! Не вярвате?

Американският майстор на магическите освобождавания беше окован в белезници и вериги, след което беше пуснат от заключен ковчег от самолет, летящ на 4 200 метра височина в Отава, Канада.

Двете ръце на 47-годишния екстремист, закопчани в белезници, бяха допълнително прикрепени към верига, опасала кръста му, и към желязна халка, фиксирана във вътрешността на ковчега.

Заключеният с катинар ковчег беше изхвърлен по време на полет и Мартин разполагаше с броени секунди, за да се измъкне и да остане жив.

Двама парашутисти го стабилизираха по време на свободното му падане, като го държаха за страничните ръчки.

Когато последователят на легендарния Худини се освободи от оковите си, от ковчега се активира парашут, който го спусна бавно на земята. Свободното падане от тази височина трае 40 секунди и парашутът се отворя на 2 130 метра височина.

Мартин кацна невредим на земята и раздаде автографи на почитателите си. Екстремистът е започнал да се занимава с освобождаване от вериги още на ранната 10-годишна възраст и няма ключалка, която може да го уплаши!

 

 

Напиши коментар