Всяко кътче по света има своите особености, предимства и недостатъци. Докато едни градове могат да се похвалят с богата и древна история, други се гордеят с модерната си архитектура. 

Тези неща привличат туристите, но това, което повечето от тях впоследствие помнят, е как са се забавлявали на дадено място. 

Затова и "Business Insider" направи списък на градовете, в които купонът не спира. 

Барселона се отличава с прекрасни плажове и богат нощен живот. Затова и въобще не е изненадващо, че това е градът, който предлага най-много забавления и изкушения в света. Дните се прекарват по плажовете, а през нощта се обикалят безбройните заведения, които работят до ранни зори. 

Всеки, който е посетил Берлин, няма търпение да се върне в този град. Тук купонът никога не спира и дори и да пристигнете в 8 часа сутринта може веднага да се "гмурнете" в някое парти. 

До столицата на Румъния е лесно да се стигне от всички краища на Европа. Освен че може да се похвали с феноменална архитектура и множество музеи, Букурещ е истински рай за купонджиите. Най-горещото място там е историческият център Липскани, който е препълнен със заведения, театри и концертни зали.

При споменаването на Ирландия първите асоциации винаги са за бира и уиски и това е повече от нормално, защото пъбовете в Дъблин предлагат множество различни видове и от двете напитки. Баровете са пълни дори и през деня, а забавленията достигат своя връх по време на националния празник, Денят на Св. Патрик. 

 

 

Напиши коментар