Нина Добрев позира за корицата на септемврийския брой на американския Cosmopolitan, където открито споделя, как се чувства след раздялата със звездния й партньор от "Дневниците на вампира".

"Не можеш да съдиш за хората по връзките им. Смисълът е да останеш верен на себе си и да не се изгубиш, независимо дали връзката е романтична или само приятелство", казва 24-годишната красавица.

"Мъже в костюми и изряден външен вид ме привличат, но харесвам също, когато приятелят ми изглежда все едно току-що е станал от леглото и е секси без да се старае", споделя Нина и добавя: "Трябва да открия всички тези черти преди да си падна по някой. Не съм момиче за една нощ. Предпочитам сериозна връзка."

Актрисата обяснява, че дължи безупречната си фигура на увлечението си по фитнеса и преди всичко йогата. "Искам да открия собствено йога студио. Йогата промени живота ми. Планирането, ремонтите и търсенето на място е доста забавно. Използвам различна част от мозъка си", споделя Нина.

Когато не е заета с новия си проект, канадската звезда се подготвя за завръщането си на малкия екран в петия сезон на "Дневниците на вампира" тази есен. Въпреки края на връзката й с Иън Сомърхолдър, техните герои тепърва откриват любовта и ще продължат да са заедно в новите епизоди на сагата.

 

 

Напиши коментар