Чарли Хънам не се радва на одобрението на феновете, които възнегодуваха срещу избора му за ролята на Крисчън Грей във филмовата адаптация по еротичния бестселър "50 нюанса сиво" на Е Л Джеймс. Британският актьор обаче е уверен, че ще се справи с предизвикателството. 

Режисьорката на филма Сам Тейлър-Джонсън все още не разкрива каква част от еротичното съдържание на романа ще бъде пренесено на големия екран. Във филма обаче се очаква изобилие от сексуални сцени, имайки предвид, че те съставляват голяма част от трилогията. 

В интервю за Hollywood Reporter Хънам разкрива, че не се плаши от екранната еротика, тъй като се отърсил от задръжките си още като тийнейджър. 

Британецът допълва още, че според него Дакота Джонсън - дъщерята на Мелани Грифит и Дон Джонсън, е идеалният избор за ролята на невинната студентка Анастейжа Стийл, която Крисчън Грей въвежда в света на садо-мазо секса. Хънам твърди, че още от самото начало помежду им има привличане. 

И ако още не е станало ясно - Чарли Хънам е новата суперзвезда на Холивуд! "50 нюанса сиво" ще бъде по кината през следващата година!

 

 

Напиши коментар