Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс отново живеят заедно в многомилионния си апартамент в Ню Йорк, след като са решили да дадат още един шанс на брака си, съобщи Контактмюзик.

Дъглас, който наскоро спечели награда "Еми" се изнесе от нюйоркския апартамент на звездната двойка през август. Сега обаче актьорът се е завърнал в семейното гнездо при съпругата си и двете им деца с надеждата, че нещата отново ще потръгнат. "Майкъл помоли Катрин за още един шанс и тя се съгласи. Двамата ще опитат да изгладят отношенията, и то не само заради децата", казва за в. "Дейли мейл" източник от обкръжението на звездната двойка.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, които са заедно от 1999 г. и сключиха брак през 2000 г., са разделени от четири месеца, но едва преди два месеца потвърдиха, че раздялата им е само временна, за да могат да преосмислят брака си.

Бракът на Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс бе белязан от доста стресови ситуации през последните три години - актьорът се пребори с рака на гърлото след поставената му през 2010 г. диагноза, а съпругата му страдаше от прояви на биполярно разстройство, най-скорошната от които през май тази година, припомня изданието.

 

 

Напиши коментар